Pål og Henrik ønsker seg en ny kollega

  Er du vår nye seniorrådgiver?

   

  Vi er på jakt etter en god relasjonsbygger som er kommersielt sterk. Du har trolig erfaring som rådgiver, prosjektleder eller kundeansvarlig i et medie- eller kommunikasjonsbyrå.

  Personer som driver egen konsulentvirksomhet, og som ønsker å være en del av et større fagmiljø, oppfordres også til å ta kontakt. Det er avgjørende at du ønsker å bygge opp og utvikle din egen kundeportefølje gjennom salg av byråets tjenester.

  Som seniorrådgiver hos oss har du ansvar for alt som skal gjøres i et prosjekt sammen med eksterne frilansere, byråer og andre samarbeidspartnere. Våre kundeprosjekter er varierte og omfatter i stor grad rådgivning og prosjektledelse fordelt på fagdisiplinene PR og content marketing.

  I Mediamenn har vi prestasjonsbasert lønn, og kan derfor tilby meget gode betingelser til rett person. Du vil også ha stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag i et kommunikasjonsbyrå som skal opp og frem.

  Dette er en åpen søknad, og eventuelle kandidater vil bli vurdert fortløpende. I Mediamenn er det også plass til jenter. Vi oppfordrer derfor kvinner til å søke.

  Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med daglig leder Henrik Ottersen på mobil 93 26 74 93. Søknad og CV sendes til henrik@mediamenn.no